Miglustat

Gen.Orph


Fordøyelses- og stoffskiftepreparat.

A16A X06 (Miglustat)KAPSLER, harde 100 mg: Hver kapsel inneh.: Miglustat 100 mg, hjelpestoffer. Fargestoff: Titandioksid (E 171).


Indikasjoner

Pasienter med lett til moderat Gauchers sykdom type 1. Skal kun brukes hos pasienter som anses som uegnet for enzymerstatningsbehandling. Behandling av progressive nevrologiske manifestasjoner hos voksne og barn med Niemann-Picks sykdom type C.

Dosering

Se SPC.
Administrering: Tas med eller uten mat. Svelges hele med et glass vann.

Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Zavesca «Janssen»


 

Pakninger, priser og refusjon

Miglustat, KAPSLER, harde:

Styrke Pakning
Varenr.
Refusjon1 Pris (kr)2 R.gr.3
100 mg 84 stk. (blister)
489418
H-resept 74340,70 C

1Blåresept (T) gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO For H-resept, se Helsedirektoratet

2Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

3Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Generisk bytte

Gjelder generiske legemidler som er byttbare i apotek. For legemiddelbytte ved institusjoner henvises til §7 i Forskrift om legemiddelhåndtering for virksomheter og helsepersonell som yter helsehjelp


For mer informasjon om byttegruppe og generisk bytte, se https://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/generisk-bytteSPC (preparatomtale)

Miglustat KAPSLER, harde 100 mg

Gå til godkjent preparatomtale


Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.

Basert på SPC godkjent av SLV/EMA:

28.05.2020


Sist endret: 22.07.2020
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)