Digoxin DAK

2care4


Digitalisglykosid.

C01A A05 (Digoksin)TABLETTER 62,5 μg: Hver tablett inneh.: Digoksin 62,5 µg. Se for øvrig pakningsvedlegget.Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Digoxin Takeda «Takeda»


 

Pakninger, priser, refusjon og SPC

Digoxin DAK, TABLETTER:

Styrke Pakning
Varenr.
SPC1 Refusjon2
Byttegruppe
Pris (kr)3 R.gr.4
62,5 μg 100 stk. (flaske)
060727
Blå resept
-
170,10 C

1Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.
Dette er et parallellimportert preparat. Et parallellimportert preparat er lenket til SPC for et referansepreparat. Vær oppmerksom på at det parallellimporterte preparatet kan ha andre hjelpestoffer enn referansepreparatet, som kan føre til at utseende, administrering, oppbevaring og holdbarhet er forskjellig. Sjekk derfor alltid pakningsvedlegget.

2Blåresept (T) gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO For H-resept, se Helsedirektoratet

3Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

4Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Sist endret: 29.04.2016
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)