PULVER TIL MIKSTUR, oppløsning: 1 dosepose inneh.: Natriumpikosulfat 10 mg, lett magnesiumoksid 3,5 g, sitronsyre 12 g. Se for øvrig pakningsvedlegget.


Pakninger uten resept

Pakningen er unntatt fra reseptplikt.

Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Picoprep «Ferring Legemidler AS»


 

Pakninger, priser, refusjon og SPC

Picoprep, PULVER TIL MIKSTUR, oppløsning:

StyrkePakning
Varenr.
SPC1Refusjon2
Byttegruppe
Pris (kr)3R.gr.4
2 stk. (doseposer)
486992
-
-
*F

1Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.
Dette er et parallellimportert preparat. Et parallellimportert preparat er lenket til SPC for et referansepreparat. Vær oppmerksom på at det parallellimporterte preparatet kan ha andre hjelpestoffer enn referansepreparatet, som kan føre til at utseende, administrering, oppbevaring og holdbarhet er forskjellig. Sjekk derfor alltid pakningsvedlegget.

2Gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO.

3Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

4Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Sist endret: 27.09.2020
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)