Flecainid Sandoz

Sandoz


Antiarytmikum.

C01B C04 (Flekainid)TABLETTER, udrasjerte 100 mg: Hver tablett inneh.: Flekainidacetat 100 mg, hjelpestoffer.


Indikasjoner

Behandling av AV-nodal reentrytakykardi; arytmier assosiert med Wolff-Parkinson-White-syndrom og lignende sykdommer i de aksessoriske ledningsbanene når annen behandling har vært ineffektiv. Behandling av alvorlig symptomatisk og livstruende paroksysmal ventrikkelarytmi der annen behandling ikke har gitt resultater, og i de tilfeller der annen behandling ikke har blitt tolerert. Behandling av paroksysmale atriearytmier (atrieflimmer, atrieflutter og atrietakykardi) hos pasienter med invalidiserende symptomer etter konvertering, forutsatt at det foreligger et uttalt behov for behandling ut fra alvorlighetsgraden av de kliniske symptomene, og annen behandling har vært ineffektiv. Strukturell hjertesykdom og/eller nedsatt venstre ventrikkelfunksjon bør utelukkes pga. økt risiko for proarytmisk effekt.

Dosering

Se SPC.
Administrering: Bør tas på tom mage eller 1 time før mat for å unngå at mat påvirker absorpsjonen av legemidlet. Kan deles i 2 like doser (delestrek).

Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Tambocor «Meda»


 

Pakninger, priser, refusjon og SPC

Flecainid Sandoz, TABLETTER, udrasjerte:

Styrke Pakning
Varenr.
SPC1 Refusjon2
Byttegruppe
Pris (kr)3 R.gr.4
100 mg 20 stk. (blister)
065260
Blå resept
Byttegruppe
132,60 C
100 stk. (blister)
537083
Blå resept
Byttegruppe
323,00 C

1Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.

2Blåresept (T) gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO For H-resept, se Helsedirektoratet

3Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

4Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Sist endret: 30.06.2016
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)


Basert på SPC godkjent av SLV/EMA:

30.09.2019