Atosiban Accord

Accord


Oksytocinantagonist.

G02C X01 (Atosiban)KONSENTRAT TIL INFUSJONSVÆSKE, oppløsning 37,5 mg/5 ml: 1 ml inneh.: Atosiban (som acetat) 7,5 mg, mannitol, saltsyrekonsentrat og vann til injeksjonsvæsker.


Indikasjoner

Indisert for å forsinke overhengende prematur forløsning hos gravide voksne med regelmessige uteruskontraksjoner av minst 30 sekunders varighet med en rate på ≥4 pr. 30 minutter, en livmorhalsutvidelse på 1-3 cm (0-3 hos nulliparas) og en utflating på ≥50%, en gestasjonsalder fra 24-33 fullgåtte uker og en normal føtal hjertefrekvens.

Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Tractocile «Ferring Pharmaceuticals A/S»


 

Pakninger, priser, refusjon og SPC

Atosiban Accord, KONSENTRAT TIL INFUSJONSVÆSKE, oppløsning:

Styrke Pakning
Varenr.
SPC1 Refusjon2
Byttegruppe
Pris (kr)3 R.gr.4
37,5 mg/5 ml 5 ml (hettegl.)
569804
-
Byttegruppe
1031,70 C

1Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.

2Blåresept (T) gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO For H-resept, se Helsedirektoratet

3Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

4Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Sist endret: 11.01.2018
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)


Basert på SPC godkjent av SLV/EMA:

05.06.2020