Acetylsalisylsyre

Actavis


Tromboseprofylaktikum.

B01A C06 (Acetylsalisylsyre)ENTEROTABLETTER 75 mg og 160 mg: Hver enterotablett inneh.: Acetylsalisylsyre 75 mg, resp. 160 mg, hjelpestoffer.


Indikasjoner

Sekundærprofylakse etter hjerteinfarkt. Profylakse av kardiovaskulær morbiditet hos pasienter med stabil angina pectoris. Pasienter med sykehistorie med ustabil angina pectoris, med unntak av i akuttfasen. Profylakse mot graftokklusjon etter koronar bypass-operasjon (CABG). Koronar angioplastikk, med unntak av i akuttfasen. Sekundærprofylakse etter transitoriske iskemiske anfall (TIA) og iskemiske cerebrovaskulære hendelser (CVA), forutsatt at intracerebrale blødninger er utelukket. Preparatet er ikke anbefalt i akuttsituasjoner. Det er begrenset til sekundærprofylakse under kronisk behandling.

Dosering

Se SPC.
Administrering: Svelges hele med rikelig væske (1/2 glass vann). Skal ikke knuses, deles eller tygges.

Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Albyl-E «Takeda»


 

Pakninger, priser, refusjon og SPC

Acetylsalisylsyre, ENTEROTABLETTER:

StyrkePakning
Varenr.
SPC1Refusjon2
Byttegruppe
Pris (kr)3R.gr.4
75 mg100 stk. (blister)
180362
-
Byttegruppe
104,80 (trinnpris 80,80)C
160 mg100 stk. (boks)
183386
-
-
104,80 (trinnpris 80,80)C

1Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.

2Gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO.

3Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

4Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Sist endret: 12.05.2016
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)


Basert på SPC godkjent av SLV/EMA:

17.10.2019