Acetylsalisylsyre

Actavis


Tromboseprofylaktikum.

B01A C06 (Acetylsalisylsyre)ENTEROTABLETTER 75 mg: Hver enterotablett inneh.: Acetylsalisylsyre 75 mg, hjelpestoffer.


Indikasjoner

Sekundærprofylakse etter hjerteinfarkt. Profylakse av kardiovaskulær morbiditet hos pasienter med stabil angina pectoris. Pasienter med sykehistorie med ustabil angina pectoris, med unntak av i akuttfasen. Profylakse mot graftokklusjon etter koronar bypass-operasjon (CABG). Koronar angioplastikk, med unntak av i akuttfasen. Sekundærprofylakse etter transitoriske iskemiske anfall (TIA) og iskemiske cerebrovaskulære hendelser (CVA), forutsatt at intracerebrale blødninger er utelukket. Preparatet er ikke anbefalt i akuttsituasjoner. Det er begrenset til sekundærprofylakse under kronisk behandling.

Dosering

Se SPC.
Administrering: Svelges hele med rikelig væske (1/2 glass vann). Skal ikke knuses, deles eller tygges.

Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Albyl-E «Takeda»


 

Pakninger, priser, refusjon og SPC

Acetylsalisylsyre, ENTEROTABLETTER:

Styrke Pakning
Varenr.
SPC1 Refusjon2
Byttegruppe
Pris (kr)3 R.gr.4
75 mg 100 stk. (blister)
180362
-
Byttegruppe
104,80 (trinnpris 80,80) C

1Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.

2Blåresept (T) gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO For H-resept, se Helsedirektoratet

3Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

4Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Sist endret: 15.01.2021
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)


Basert på SPC godkjent av SLV/EMA:

17.10.2019