Fluoxetin Sandoz

Sandoz


Antidepressiv.

N06A B03 (Fluoksetin)DISPERGERBARE TABLETTER 20 mg: Hver dispergerbar tablett inneh.: Fluoksetinhydroklorid tilsv. fluoksetin 20 mg, laktosemonohydrat. Peppermynte- og plommesmak.


Indikasjoner

Depressive episoder. Tvangslidelser. Bulimia nervosa: Som supplement til psykoterapi for å redusere overspising og fremkalling av brekninger. Barn og ungdom >8 år: Moderate til alvorlige depressive episoder, hvis 4-6 økter med psykologisk behandling ikke har effekt på depresjonen. Barn og unge med moderat til alvorlig depresjon skal kun tilbys antidepressiver i kombinasjon med samtidig psykologisk behandling.

Dosering

Se SPC.
Administrering: Kan tas med eller uten mat. Kan svelges hele med rikelig væske. Kan oppløses i et glass vann. Kan deles i 2 like doser (delestrek).

Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Fontex «Lilly»


 

Pakninger, priser, refusjon og SPC

Fluoxetin Sandoz, DISPERGERBARE TABLETTER:

StyrkePakning
Varenr.
SPC1Refusjon2
Byttegruppe
Pris (kr)3R.gr.4
20 mg30 stk. (blister)
188105
Blå resept
Byttegruppe
211,30 (trinnpris 135,40)C
100 stk. (blister)
469583
Blå resept
Byttegruppe
619,90 (trinnpris 354,00)C

1Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.

2Gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO.

3Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

4Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Sist endret: 12.02.2016
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)


Basert på SPC godkjent av SLV/EMA:

30.10.2019