Zoladex 3,6 mg

Orifarm


GnRH-agonist, dekapeptid-analog til GnRH.

L02A E03 (Goserelin)IMPLANTAT 3,6 mg: Hver engangssprøyte inneh.: Goserelinacetat tilsv. goserelin 3,6 mg. Se for øvrig pakningsvedlegget.


Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Zoladex 3,6 mg «AstraZeneca»


 

Pakninger, priser, refusjon og SPC

Zoladex 3,6 mg, IMPLANTAT:

StyrkePakning
Varenr.
SPC1Refusjon2
Byttegruppe
Pris (kr)3R.gr.4
3,6 mg1 stk. (ferdigfylt sprøyte)
010510
Blå resept
Byttegruppe
1345,40C
3 × 1 stk. (ferdigfylt sprøyte)
010598
Blå resept
Byttegruppe
3963,60C

1Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.
Dette er et parallellimportert preparat. Et parallellimportert preparat er lenket til SPC for et referansepreparat. Vær oppmerksom på at det parallellimporterte preparatet kan ha andre hjelpestoffer enn referansepreparatet, som kan føre til at utseende, administrering, oppbevaring og holdbarhet er forskjellig. Sjekk derfor alltid pakningsvedlegget.

2Gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO.

3Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

4Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Sist endret: 18.01.2021
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)