Felleskatalogen for smarttelefoner og nettbrett

Felleskatalogen er tilgjengelig for smarttelefoner og nettbrett. Ved å laste ned Felleskatalogens applikasjoner vil du alltid ha legemiddelinformasjon lett tilgjengelig.
I applikasjonene finner du informasjon om markedsførte legemidler i Norge. I tillegg finner du et stort antall foto av kapsler og tabletter, interaksjonsanalyse (gjelder Android og iOS), Giftinformasjonens forgiftningsoversikt, informasjon om anafylaksibehandling, ATC-register med søkefunksjon, varsler fra Statens legemiddelverk, mulighet til å legge til egne notater samt lagre favorittpreparatene dine i en egen liste, og kontaktinformasjon til alle apotek i Norge samt åpningstider og kartreferanser. Applikasjonene har også en funksjon for strekkodeskanning. For at strekkodeskanneren skal fungere må telefonen/nettbrettet ha et kamera med autofokus. Enheter uten kamera med autofokus (enkelte Android-modeller) har derfor ikke denne funksjonen.
Innholdet ligger lagret på smarttelefonen/nettbrettet, slik at du ikke er avhengig av nettverk for å få tilgang til informasjonen. Nytt oppdatert innhold kan lastes ned 2 ganger pr. måned. Varsler fra Statens legemiddelverk lastes ned automatisk én gang daglig, eller sjeldnere dersom du ønsker det.
For support kontakt post@felleskatalogen.no.

Android

Felleskatalogen for Android operativsystem er gratis tilgjengelig i Google play.

iPhone, iPod Touch og iPad

Felleskatalogen for iOS operativsystem er gratis tilgjengelig i App Store.

Windows

Felleskatalogen for Windows 10 operativsystem er gratis tilgjengelig i Store.