Enalapril Comp

ratiopharm


ACE-hemmer og diuretikum.

C09B A02 (Enalapril, Hydroklortiazid)TABLETTER 20 mg/12,5 mg: Hver tablett inneh.: Enalaprilmaleat 20 mg, hydroklortiazid 12,5 mg, laktose, hjelpestoffer.


Indikasjoner

Behandling av essensiell hypertensjon. Den faste dosekombinasjonen er indisert til pasienter der hvor blodtrykket ikke er tilstrekkelig kontrollert med enalapril alene. Den faste dosekombinasjonen kan også erstatte en kombinasjon av 20 mg enalaprilmaleat og 12,5 mg hydroklortiazid hos pasienter som er stabilisert på de to virkestoffene gitt i samme mengder som enkeltmedikamenter. Denne faste dosekombinasjonen er ikke egnet for oppstartsbehandling.

Dosering

Se SPC.
Administrering: Skal svelges med vann. Kan tas med eller uten mat. Kan deles (delestrek).

Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Renitec Comp «MSD»


 

Pakninger, priser, refusjon og SPC

Enalapril Comp, TABLETTER:

Styrke Pakning
Varenr.
SPC1 Refusjon2
Byttegruppe
Pris (kr)3 R.gr.4
20 mg/12,5 mg 100 stk. (endose)
003750
Blå resept
Byttegruppe
231,10 (trinnpris 225,40) C

1Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.

2Blåresept (T) gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO For H-resept, se Helsedirektoratet

3Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

4Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Sist endret: 08.10.2020
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)


Basert på SPC godkjent av SLV/EMA:

03.07.2020