Amaryl

Orifarm


Antidiabetikum.

A10B B12 (Glimepirid)TABLETTER 2 mg og 3 mg: Hver tablett inneh.: Glimepirid 2 mg, resp. 3 mg. Se for øvrig pakningsvedlegget.
Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Amaryl «sanofi-aventis»


 

Pakninger, priser og refusjon

Amaryl, TABLETTER:

Styrke Pakning
Varenr.
Refusjon1 Pris (kr)2 R.gr.3
2 mg 90 stk. (blister)
146292
Blå resept 110,10 (trinnpris 110,10) C
3 mg 90 stk. (blister)
185092
Blå resept 137,90 (trinnpris 137,90) C

1Blåresept (T) gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO For H-resept, se Helsedirektoratet

2Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

3Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Generisk bytte

Gjelder generiske legemidler som er byttbare i apotek. For legemiddelbytte ved institusjoner henvises til §7 i Forskrift om legemiddelhåndtering for virksomheter og helsepersonell som yter helsehjelp


For mer informasjon om byttegruppe og generisk bytte, se https://legemiddelverket.no/offentlig-finansiering/generisk-bytteSPC (preparatomtale)

Amaryl TABLETTER 3 mg

Gå til godkjent preparatomtale

Amaryl TABLETTER 2 mg

Gå til godkjent preparatomtale


Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.

Sist endret: 14.09.2020
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)