Informasjonskapsler (cookies) på felleskatalogen.no

Felleskatalogen.no bruker informasjonskapsler dersom du har godtatt dette i nettleseren din. Informasjonskapsler brukes på de fleste nettsteder. De er små tekstfiler som lagres av nettleseren på din datamaskin. Felleskatalogen.no bruker informasjonskapsler for å bedre brukeropplevelsen av nettstedet. Som bruker av felleskatalogen.no er du anonym.
På felleskatalogen.no brukes informasjonskapsler til tre formål:
  • Til statistikkformål, for å måle det generelle brukermønsteret.
  • Til å måle ytelse og stabilitet.
  • Til å sette visningsalternativer på websiden.
Nedenfor finner du en oversikt over de informasjonskapsler som brukes på felleskatalogen.no.
_utma, _utmb, _utmc, _utmt, _utmz
Disse informasjonskapslene brukes til statistikkformål (Google Analytics). For eksempel for å kunne se antall besøkende totalt sett eller hvor stor prosentandel av brukerne som bruker lesebrett eller mobil. Dataene som samles inn brukes for å forbedre brukeropplevelsen og tilpasse innholdet på nettsiden. Informasjonskapslene inneholder ikke personopplysninger. Google har informasjon om innhold og varighet til disse informasjonskapslene. Du kan velge at Google Analytics ikke benyttes ved å installere en Google Analytics Opt-out Browser Add-on.
nreum, nragent, jsessionid
Disse informasjonskapslene brukes av New Relic for å måle ytelse og stabilitet på sidene til felleskatalogen.no. Data fra dette verktøyet er av teknisk karakter, og brukes for å avdekke områder av systemet som kan optimaliseres. New Relic har informasjon om innhold og varighet til disse informasjonskapslene.
fontsize1, printfontsize1, navigation1, begrep1
Disse informasjonskapslene opprettes og brukes på Vis-siden på felleskatalogen.no for å angi tekststørrelse i nettleser, tekststørrelse på utskrift, om avsnittslinkene til FK tekstene skal vises, og om medisinske ordforklaringer skal vises i tekstene. Disse informasjonskapslene blir bare opprettet hvis brukerne trykker på Lagre-knappen nederst på Vis-siden, og lagres i en periode på 1 år før de slettes på datamaskinen.
For ytterligere informasjon om informasjonskapsler ta kontakt med Felleskatalogens redaksjon på post@felleskatalogen.no eller ring 23 16 15 50.