Ondansetron

Hameln


Antiemetikum.

A04A A01 (Ondansetron)INJEKSJONSVÆSKE, oppløsning 2 mg/ml: 1 ml inneh.: Ondansetronhydrokloriddihydrat tilsv. ondansetron 2 mg, natrium 3,34 mg (som natriumsitratdihydrat og natriumklorid), sitronsyremonohydrat, vann til injeksjonsvæsker.


Indikasjoner

Indisert for forebygging og behandling av kvalme og brekninger forårsaket av kjemoterapi og strålebehandling, og for å forebygge og behandle av postoperativ kvalme og brekninger (PONV). Indisert for behandling av kjemoterapiindusert kvalme og brekninger (CINV) hos barn ≥6 måneder, og for å forebygge og behandle PONV hos barn ≥1 måned.

Komplett Felleskatalogtekst

For utfyllende informasjon, se Felleskatalogtekst for

Zofran «Novartis»


 

Pakninger, priser, refusjon og SPC

Ondansetron, INJEKSJONSVÆSKE, oppløsning:

StyrkePakning
Varenr.
SPC1Refusjon2
Byttegruppe
Pris (kr)3R.gr.4
2 mg/ml10 × 2 ml (amp.)
109715
-
Byttegruppe
890,90C
10 × 4 ml (amp.)
109724
-
-
1104,60C

1Lenkene går til godkjente preparatomtaler (SPC) på Legemiddelverkets nettside. Legemidler sentralt godkjent i EU/EØS lenkes til preparatomtaler på nettsiden til The European Medicines Agency (EMA). For sentralt godkjente legemidler ligger alle styrker og legemiddelformer etter hverandre i samme dokument.

2Gjelder forhåndsgodkjent refusjon. For informasjon om individuell stønad, se HELFO.

3Angitt pris er maksimal utsalgspris fra apotek. Pakninger som selges uten resept er angitt med stjerne *. Det er fri prisfastsettelse for pakninger som selges uten resept, og maksimal utsalgspris kan derfor ikke angis.

4Reseptgruppe. Utleveringsgruppe.


Sist endret: 24.02.2017
(priser og ev. refusjon oppdateres hver 14. dag)


Basert på SPC godkjent av SLV/EMA:

13.05.2020